Текст томруулах:    
Технология приготовления пищи (Бичлэгийн дугаар. 73306)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00915 a2200241 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Г-85
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Гришин П.Д
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Г-85
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология приготовления пищи
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1972
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 364
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source первичная обработка сырья
-- приготовление и отпуск блюд
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг приготовления пищи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг особые виды питания
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ковалев Н.И
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг первичная обработка сырья
-- приготовление и отпуск блюд