Текст томруулах:    
Лабораторный практикум по микробиологии пищевых производств (Бичлэгийн дугаар. 72695)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01026 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С-49
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Слюсаренко Т.П
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36/С-49
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Лабораторный практикум по микробиологии пищевых производств
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Легкая и пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1984
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 208
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source микробиологическая лаборатория
-- микроскопирование
-- количественый учет микроорганизмов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиология
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебное пособие
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг микробиологическая лаборатория
-- микроскопирование
-- количественый учет микроорганизмов