Кулинария/ (Бичлэгийн дугаар. 62276)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01101 a2200229 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | А-73 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Анфимова Н.А. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99я73/А-73 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Кулинария/ |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Редактор Соколинская Н.И.; |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1987 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 365 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | обработка овощей и грибов |
-- | обработка рыбы |
-- | обработка мяса и мясопродуктов |
-- | супы |
-- | соусы блюда из яиц |
-- | сладкие блюда |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественные питание |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинария |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Захарова Т.И. |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Татарская Л.Л. |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | обработка овощей и грибов |
-- | обработка рыбы |
-- | обработка мяса и мясопродуктов |
-- | супы |
-- | соусы блюда из яиц |
-- | сладкие блюда |