Текст томруулах:    
Кулинария/ (Бичлэгийн дугаар. 62276)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01101 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99я73
Зохиогчийн гурван тэмдэгт А-73
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Анфимова Н.А.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99я73/А-73
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Кулинария/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Соколинская Н.И.;
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1987
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 365
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source обработка овощей и грибов
-- обработка рыбы
-- обработка мяса и мясопродуктов
-- супы
-- соусы блюда из яиц
-- сладкие блюда
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественные питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Захарова Т.И.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Татарская Л.Л.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг обработка овощей и грибов
-- обработка рыбы
-- обработка мяса и мясопродуктов
-- супы
-- соусы блюда из яиц
-- сладкие блюда