Кулинарная характеристика блюд: Учебник пособие для технических училищ. (Бичлэгийн дугаар. 52577)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00716 a2200205 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Н-74 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Новоженов Ю.М. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99/Н-74 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Кулинарная характеристика блюд: Учебник пособие для технических училищ. |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Высшая школа |
Хэвлэгдсэн он | 1982 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 216 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинария |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | научные советы |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественное питание |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Титюнник А.И. |