Текст томруулах:    
Кулинарная характеристика блюд: Учебник пособие для технических училищ. (Бичлэгийн дугаар. 52577)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00716 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Н-74
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Новоженов Ю.М.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Н-74
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Кулинарная характеристика блюд: Учебник пособие для технических училищ.
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Высшая школа
Хэвлэгдсэн он 1982
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 216
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинария
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг научные советы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Титюнник А.И.