Текст томруулах:    
Кулинария. Лабораторный практикум по технологии молока и молочных продуктов (Бичлэгийн дугаар. 38530)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00753 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Л-12
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95/Л-12
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Кулинария. Лабораторный практикум по технологии молока и молочных продуктов
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Легкая и пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1984
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 216
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство молока
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг молочные продукты
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология питьевого молока
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология сыра
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология масло
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник