Кулинария. Лабораторный практикум по технологии молока и молочных продуктов (Бичлэгийн дугаар. 38530)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00753 a2200193 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.95 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Л-12 |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.95/Л-12 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Кулинария. Лабораторный практикум по технологии молока и молочных продуктов |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Легкая и пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1984 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 216 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | производство молока |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | молочные продукты |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология питьевого молока |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология сыра |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология масло |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |