Текст томруулах:    
Инфракрасные спектры пищевых продуктов (Бичлэгийн дугаар. 37914)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00632 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт А-21
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Авроменко В.Н
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36/А-21
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Инфракрасные спектры пищевых продуктов
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1974
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 172
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевое производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые продукты
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг Заика А.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Есельсон М.П.