Инфракрасные спектры пищевых продуктов (Бичлэгийн дугаар. 37914)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00632 a2200193 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | А-21 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Авроменко В.Н |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36/А-21 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Инфракрасные спектры пищевых продуктов |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1974 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 172 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевое производство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые продукты |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | Заика А. |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Есельсон М.П. |