Вопросы технологии производства говядины (Бичлэгийн дугаар. 34596)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00574 a2200181 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.92 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | В-74 |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.92/В-74 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Вопросы технологии производства говядины |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэгдсэн он | 1973 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 113 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | производство мяса |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мясные продукты |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | производства говядины |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | научные труды |