Сүү ба сүүн үйлдэхүүний технологи (Бичлэгийн дугаар. 22857)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00864 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210629181808.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1954 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ж 49
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Желтова А.В
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95 Ж 49
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Сүү ба сүүн үйлдэхүүний технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Орч. Б.Хорлоо
-- Ред. Д.Баярсайхан
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1954
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 191
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 5281
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү сүүн бүтээгдэхүүний технологи
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг БНМАУ-ын хүнсний үйлдвэрлэлийн яамны хэвлэл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2023-08-22Эрдэм шинжилгээний фонд2021-06-292023-06-22 Ном38960-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд3.55205281