Чацаргана (Бичлэгийн дугаар. 22352)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01298 a2200301 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20211221105637.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s2010 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 42.358
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ц 94
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Цэдэнбалжир М
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 42.358 Ц 94
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Чацаргана
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ш.Цоож
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Адмон
Хэвлэгдсэн он 2010
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 100
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б 20117-20118; БУУТ 19186-19188
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жимс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг чацаргана
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жимсний ургамал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ангилал зүй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг тархац
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг чацарганы суулгац
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг ангилал зүй биологийн онцлог тархац нөөц ашиглалт
-- чацарганы биохимийн найрлага ач холбогдол
-- чацарганы суулгац тарьц бэлтгэн үржүүлж ашиглах арга
-- ургац хураах арга ажиллагаа
-- чацарганы жимсийг гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний зориулалтаар боловсруулан хадгалж хэрэглэх арга
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном