Текст томруулах:    
Хоол чимэглэх урлаг (Бичлэгийн дугаар. 22291)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01187 a2200289 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210920164010.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s2010 mp 000 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 9789996283604
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.997
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С 36
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Саруул Д., Мөнх-Эрдэнэ Э
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.997 С 36
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хоол чимэглэх урлаг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар ӨҮП ХХК
Хэвлэгдсэн он 2010
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 120
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 14112-14114
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг тогоочийн ном
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол зууш чимэглэх
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол чимэглэх урлаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны урлаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол үйлдвэрлэл
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Ногоогоор сарнай цэцэг зорох
-- Бууцайн цутгамал
-- Өндгөөр гахайн торой хийх
-- Өндөгний хачир
-- Шар луувангаар од хийх
-- Холтсон цэцэг
-- Ороомог хэлбэрийн цэцэг
-- Ногоон тос бэлтгэх
-- Цөцгийн тосоор бөмбөлөг хийх
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном