Нийтийн хоолны газруудын шинжлэх ухааны үндэстэй хөдөлмөр зохион байгуулалт (Бичлэгийн дугаар. 21001)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00857 a2200241 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210903003445.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1976 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 65.9(1)42
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С 66
Нэмэлт тусгалт Бусад
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Стаценко Г.П
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.9(1)42 С 66
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Нийтийн хоолны газруудын шинжлэх ухааны үндэстэй хөдөлмөр зохион байгуулалт
Оролцогчдын тухай мэдээ Орч. Т.Дашдэлэг
-- Ред. О.Нянгар
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Цэргийн хэвлэх
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 152
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 3880
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хөдөлмөр зохион байгуулалт
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном