Хүнсний микробиологийн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 20535)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00687 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20220104152243.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s2000 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 12
Нэмэлт тусгалт Бусад
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Даваадорж Б
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36 Д 12
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хүнсний микробиологийн үндэс
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2000
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 211
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БУУТ 17475
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний бүтээгдэхүүн
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны дугаар
Бэлэг, хандив2020-12-12Байгалийн ухааны уншлагын танхим2011-06-302019-12-02 Ном9180715-1-1 Байгалийн ухааны уншлагын танхим8500Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй8017475