Хүнсний микробиологийн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 20535)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00687 a2200253 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20220104152243.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s2000 mp 000 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Д 12 |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Даваадорж Б |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36 Д 12 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хүнсний микробиологийн үндэс |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2000 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 211 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БУУТ 17475 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс судлал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | микробиологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний микробиологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний бүтээгдэхүүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Оруулсан огноо | Date last checked out | Ангилал | Зүйлийн төрөл | Нийт уншлаганд гарсан тоо | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Нийтийн тэмдэглэл | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Бэлэг, хандив | 2020-12-12 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2011-06-30 | 2019-12-02 | Ном | 91 | 80715-1-1 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 8500 | Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй | 8017475 |