Текст томруулах:    
Зохистой хооллолтын физиологи эрүүл ахуйн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 17504)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00933 a2200289 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240311160914.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1989 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 51.230
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ч 136
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Чадраабал Ш
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.230 Ч 136
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Зохистой хооллолтын физиологи эрүүл ахуйн үндэс
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Н.Сүхбаатар
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1989
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 109
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-7668-7669, БС 19422
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эрүүл ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хооллолтын тухай
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол боловсруулах эрхтэн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны нэр төрөл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хооллох дэглэм
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүүхдийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эмчилгээний хоол
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном