Текст томруулах:    
Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, бүтэц, ид шид (Бичлэгийн дугаар. 17469)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00925 a2200289 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240603102425.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1985 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ч 891
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Чулуунбаатар Ж., Цагаанбаатар И
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 Ч 891
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлага, бүтэц, ид шид
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б. Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1985
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 104
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б 7510, БС 995-997, 19909-19913
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг зөв хооллолт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хүнс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний ногоо
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах сүү
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг загас
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном