Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, боловсруулах (Бичлэгийн дугаар. 16718)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00743 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210415191849.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1975 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 42.34
Зохиогчийн гурван тэмдэгт В 68
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Волоож Д
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 42.34 В 68
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, боловсруулах
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ө.Бэхтөр
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 81
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-5681
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хөдөө аж ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ногооны аж ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний ногоо
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ногоо даршлах
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2011-06-30Эрдэм шинжилгээний фонд2011-06-30 Ном5269-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд3.07105681