Гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, хадгалах, боловсруулах тухай (Бичлэгийн дугаар. 16465)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00785 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210329174809.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1976 mp 000 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 42.34
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ж 94
Нэмэлт тусгалт Бусад
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Жүрмэд Ц.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 42.34 Ж 94
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, хадгалах, боловсруулах тухай
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Л.Товуу
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1976
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 23
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-4095-4096
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ХАА
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ногооны аж ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний ногоо тарих
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний ногоо хадгалах
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2011-06-30Эрдэм шинжилгээний фонд2011-06-30 Ном5044-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд0.90104095
Худалдан авсан2011-06-30Эрдэм шинжилгээний фонд2011-06-30 Ном5044-3-2 Эрдэм шинжилгээний фонд0.90104096