Хүнсний үйлдвэрийн технологийн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 16101)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01954 a2200397 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20210820111636.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s2006 mp 000 0 mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978999298783x |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36я73+36.95+36. |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х 83 |
Нэмэлт тусгалт | Сурах бичиг |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Алтанцэцэг Я |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36я73+36.95+36. Х 83 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хүнсний үйлдвэрийн технологийн үндэс |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Л.Дамдинсүрэн |
Бага гарчгийн мэдээ | Сурах бичиг |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | Өнгөт од |
Хэвлэгдсэн он | 2006 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 308 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Т 12413-12415 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | сүүний бүрэлдэхүүн,шинж чанар |
-- | мах,махан бүтээгдэхүүний технологи |
-- | үр тариа боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | талх,чихэр,боов,гоймон үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний технологийн үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технологийн горим |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сурах бичиг |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ц.Батсүх |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | О.Гансайхан |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Б.Майзул |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ч.Оюунчимэг |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Д.Цэцгээ |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ц.Цэен |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ч.Цэнд-Аюуш |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Б.Энхтуяа |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | сүүний бүрэлдэхүүн,шинж чанар |
-- | мах,махан бүтээгдэхүүний технологи |
-- | үр тариа боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | талх,чихэр,боов,гоймон үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Total Renewals | Оруулсан огноо | Date last checked out | Ангилал | Зүйлийн төрөл | Нийт уншлаганд гарсан тоо | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Худалдан авсан | 2023-11-15 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 1 | 2021-08-20 | 2023-11-15 | Ном | 21 | 48105-3-1 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 7000 | 2012413 | ||
Худалдан авсан | 2022-09-12 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2021-08-20 | 2022-03-31 | Ном | 4 | 48105-3-2 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 7000 | 2012414 | |||
Худалдан авсан | 2024-04-03 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2021-08-20 | 2024-04-01 | Ном | 5 | 48105-3-3 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 7000 | 2012415 |