Хүнсний үйлдвэрийн технологийн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 16101)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01954 a2200397 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20210820111636.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s2006 mp 000 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978999298783x
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36я73+36.95+36.
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 83
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Алтанцэцэг Я
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36я73+36.95+36. Х 83
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хүнсний үйлдвэрийн технологийн үндэс
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Л.Дамдинсүрэн
Бага гарчгийн мэдээ Сурах бичиг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Өнгөт од
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 308
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 12413-12415
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source сүүний бүрэлдэхүүн,шинж чанар
-- мах,махан бүтээгдэхүүний технологи
-- үр тариа боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи
-- талх,чихэр,боов,гоймон үйлдвэрлэлийн технологи
-- исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний технологийн үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технологийн горим
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сурах бичиг
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ц.Батсүх
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус О.Гансайхан
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Б.Майзул
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ч.Оюунчимэг
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Д.Цэцгээ
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ц.Цэен
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ч.Цэнд-Аюуш
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Б.Энхтуяа
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг сүүний бүрэлдэхүүн,шинж чанар
-- мах,махан бүтээгдэхүүний технологи
-- үр тариа боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи
-- талх,чихэр,боов,гоймон үйлдвэрлэлийн технологи
-- исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Total Renewals Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2023-11-15Эрдэм шинжилгээний фонд12021-08-202023-11-15 Ном2148105-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд70002012413
Худалдан авсан2022-09-12Эрдэм шинжилгээний фонд 2021-08-202022-03-31 Ном448105-3-2 Эрдэм шинжилгээний фонд70002012414
Худалдан авсан2024-04-03Эрдэм шинжилгээний фонд 2021-08-202024-04-01 Ном548105-3-3 Эрдэм шинжилгээний фонд70002012415