Текст томруулах:    
Гэрийн нөхцөлд нарийн боов хийж сурах арга (Бичлэгийн дугаар. 16025)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00809 a2200265 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240529140138.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1983 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.997
Зохиогчийн гурван тэмдэгт У 486
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Урианхай Ц
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.997 У 486
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Гэрийн нөхцөлд нарийн боов хийж сурах арга
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б. Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1983
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 58
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-3977, БС 1592
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нарийн боов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг жимсний чанамал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны технологи
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном