Гэрийн нөхцөлд нарийн боов хийж сурах арга (Бичлэгийн дугаар. 16025)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00809 a2200265 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240529140138.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s1983 mp 000 | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.997 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | У 486 |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Урианхай Ц |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.997 У 486 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Гэрийн нөхцөлд нарийн боов хийж сурах арга |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Б. Бямбажав |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | УХГ |
Хэвлэгдсэн он | 1983 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 58 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Б-3977, БС 1592 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нарийн боов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | жимсний чанамал |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоолны технологи |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |