Загас ангийн махаар хийх хоол (Бичлэгийн дугаар. 15663)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00744 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240311134914.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1984 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.996
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б 111
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Баатар Г
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.996 Б 111
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Загас ангийн махаар хийх хоол
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б.Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1984
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 159
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б-3821, 3822, БС 19409
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг загасаар хийх хоол
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны дугаар
Худалдан авсан2024-03-11Бизнесийн Сургууль2024-03-11  Ном 2015-1396803247 Бизнесийн Сургууль505Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй8819409
Худалдан авсан2018-06-13Эрдэм шинжилгээний фонд2021-05-142018-05-31 Ном14502-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд5.05 103821
Худалдан авсан2011-06-30Эрдэм шинжилгээний фонд2021-05-14  Ном 4502-3-2 Эрдэм шинжилгээний фонд5.05 103822