Мал аж ахуйн бүтээгдэхүүн бэлтгэлийн зүйлийн чанарыг дээшлүүлэх арга зам (Бичлэгийн дугаар. 15293)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00903 a2200277 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20210507215240.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s1976 mp 000 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 65.9(1)41 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 98 |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Ээнзэндагва Ч |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.9(1)41 Э 98 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Мал аж ахуйн бүтээгдэхүүн бэлтгэлийн зүйлийн чанарыг дээшлүүлэх арга зам |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. О.Чилхаасүрэн |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | УХГ |
Хэвлэгдсэн он | 1976 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 103 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Б-3279 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хөдөө аж ахуй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | мал аж ахуйн бүтээгдэхүүн |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | ноос ноолуур |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сүүн бүтээгдэхүүн |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | арьс шир |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | чанар |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Оруулсан огноо | Date last checked out | Ангилал | Зүйлийн төрөл | Нийт уншлаганд гарсан тоо | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Худалдан авсан | 2022-04-08 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2021-05-07 | 2022-04-07 | Ном | 1 | 4282-3-1 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2.25 | 103279 |