Микробиологийн үндэс нийтийн хоолны газрын эрүүл ахуй (Бичлэгийн дугаар. 15014)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00797 a2200253 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240305115604.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1974 mp 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 51.23
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 393
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Дашдэлэг Т
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.23 Д 393
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Микробиологийн үндэс нийтийн хоолны газрын эрүүл ахуй
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ж.Чулуунбаатар
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1974
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 416
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Б 2546, БС 22453
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эрүүл ахуй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны эрүүл ахуй
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Нийтийн тэмдэглэл Дансны дугаар
Бэлэг, хандив2024-03-05Бизнесийн Сургууль2024-03-05  Ном 2024-1417 Бизнесийн Сургууль355Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй8822453
Худалдан авсан2022-04-04Эрдэм шинжилгээний фонд2021-05-022022-04-01 Ном84044-3-1 Эрдэм шинжилгээний фонд3.55Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй102546