Текст томруулах:    
Үзэмчиний цайны соёлын уламжлал, өөрчлөлт (Бичлэгийн дугаар. 145192)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01989nam a22004097a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20251106152728.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 251103s2025 mp jo||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 63.5(545)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б 153
Мэдлэгийн ялгаа 63 - Түүх
100 0# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Бадамцэцэг О / Badamaqiqige
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. НУС
Тэнхим Антропологи, археологийн тэнхим
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Үзэмчиний цайны соёлын уламжлал, өөрчлөлт
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын судалгааны бүтээл:
Удирдагч Д-р (Ph.D), дэд проф. Ц. Цэцэгжаргал
Шүүмжлэгч Д-р (Ph.D), проф. У. Эрдэнэбат
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2025
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 57
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 7750, Цахим Маг Дип 8020
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг түүхийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг үзэмчиний цайны соёл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хүнсний соёл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг угсаатны соёлын өв
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны бүтээл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчиний түүх, соёл ба хоол хүнс
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчиний үүсэл гарал, нүүдэл суурьшил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчиний нийгэм, соёлын онцлог
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчиний хоол хүнсний соёл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчний цайны соёл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цайны өдөр тутмын хэрэглээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цайны уламжлалт баяр наадам, тахилгын ёслолын хэрэглээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цайны зан үйл, бэлгэдэл, цээр ёс
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үзэмчиний цайны соёлын өөрчлөлт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цайны соёлын өөрчлөлт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цайны соёлын өөрчлөлтөд нөлөөлсөн хүчин зүйлс
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Уламжлалаа тогтвортой хадгалсан цайны соёл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил