000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02339nam a22003497a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20250806122449.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
250730|2025 mp dj||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
65.23 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Н 722 |
Мэдлэгийн ялгаа |
65 - Эдийн засаг |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Номин Шинэбаярын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. БС |
Тэнхим |
Нягтлан бодох бүртгэл, санхүүгийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
65.23 Н 722 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Нийлүүлэлтийн хэлхээн дэх өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох нь |
Бага гарчгийн мэдээ |
Магистрын судалгааны бүтээл: Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газрын жишээн дээр: |
Удирдагч |
Д-р., дэд проф. Л.Оюунцэцэг |
-- |
Д-р., дэд проф. Ш.Цэрэндулам |
Шүүмжлэгч |
Д-р., дэд проф. Т. Лагнай |
Мэргэжлийн индекс |
E04110101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2025 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
67 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Маг Дип 7648, Цахим Маг Дип 7918 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
эдийн засгийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
нийлүүлэлт |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хоол үйлдвэрлэлийн нийлүүлэлт |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны бүтээл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийлүүлэлтийн хэлхээний хөгжил, хэрэглээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийлүүлэлтийн хэлхээн дэх нягтлан бодох бүртгэл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарын нийлүүлэлтийн хэлхээн дэх өртөг тооцоолол |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарын өртгийн удирдлагад нийлүүлэлтийн хэлхээний үзүүлэх нөлөө |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Монголын хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарын нийлүүлэлтийн хэлхээний онцлог |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хоол үйлдвэрлэлийн салбарт үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний өртөг тооцож буй өнөөгийн байдал, сайжруулах шаардлага |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Sangyeopsal Express ресторан -д нийлүүлэлтийн хэлхээг тодорхойлж өртгийн удирдлагыг хэрэгжүүлэх нь |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Магистрын ажил |