The Traditional cooking of the Mongols (Бичлэгийн дугаар. 143641)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00627nam a22002417a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20250602154104.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 201013s2006 mp ||||| |||| 00| | eng d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.99(1) |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | O 39 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Oktyabri J |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99(1) O 39 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | The Traditional cooking of the Mongols |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | UB |
Хэвлэгдсэн он | 2006 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 40 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 571-572, 1251-1279, 1296 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Англи хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол хийх ёс |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |