Текст томруулах:    
The Traditional cooking of the Mongols (Бичлэгийн дугаар. 143641)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00627nam a22002417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250602154104.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 201013s2006 mp ||||| |||| 00| | eng d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99(1)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт O 39
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Oktyabri J
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99(1) O 39
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр The Traditional cooking of the Mongols
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар UB
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 40
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 571-572, 1251-1279, 1296
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном