000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
03179nam a22004817a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20250318115307.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
250226s2024 mp dj||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
60.54 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
О-634 |
Мэдлэгийн ялгаа |
6 - Нийгэм |
100 ## - ДОКТОРЫН ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Доктор |
Оюунцэцэг Дугарсүрэнгийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. НУС |
Тэнхим |
Социологи, нийгмийн ажлын тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
60.54 О-634 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Докторын бүтээлийн сэдэв |
Сурагчдын хооллох үеийн нийгмийн харилцааны дадалд хийсэн социологийн шинжилгээ |
Бага гарчгийн мэдээ |
Үдийн хоол хөтөлбөрийн жишээн дээр: Социологийн ухааны докторын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч |
Д-р (Ph.D), проф. Т. Бүрэнжаргал |
Шүүмжлэгч |
Д-р. (Ph.D), дэд проф. С. Түмэндэлгэр |
-- |
Д-р. (Ph.D), дэд проф. С. Туяа |
Мэргэжлийн индекс |
F31800 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2024 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
158 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Дисс 907, Цахим Дисс 970 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
нийгмийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
социологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
сурагчид |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хооллох үеийн нийгмийн харилцаа |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
үдийн хоол хөтөлбөр |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
диссертац |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сурагчдын хооллох үеийн нийгмийн харилцааны дадлыг судлах социологийн онол, арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сурагчдын хооллох үеийн дадал нь социологийн судлагдахуун болох нь |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Монголын сурагчдын хооллолтын түүхэн уламжлал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Улс орнуудын үдийн хоол хөтөлбөрийн туршлага, сургамж |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны арга зүй, аргачлал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны талбар, түүвэр |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны үнэн бодит байдлыг шалгах статистикийн шинжүүрүүд |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тоон болон чанарын судалгааны арга зүйг хослуулан хэрэглэх үндэслэл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өгөгдөл цуглуулах арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өгөгдлийн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ёс зүйн хэм хэмжээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Судалгааны ажлын хязгаарлагдмал тал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сурагчдын хооллох үеийн нийгмийн харилцааны дадлын өнөөгийн байдал, асуудал шийдэл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сургуулийн үдийн хоол хөтөлбөрийн бодлого хэрэгжилтэд хийсэн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сурагчдын үдийн хоолны үеийн нийгмийн харилцааны дадлын хүчин зүйлийн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сургуулийн үдийн хоолны үеийн нийгмийн харилцааны дадлыг сайжруулах арга зам, санал зөвлөмж |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Диссертаци |