향기로운 한식, 우리술 = Hyang-giloun hansig, ulisul (Бичлэгийн дугаар. 141808)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01612nam a22003857a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20241216182204.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 241009s2022 ko ||||| |||| 00| | kor d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9791196349608 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 28.706 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | H 99 |
Мэдлэгийн ялгаа | 2 - Байгалийн шинжлэл |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ | |
Эрхлэн гаргасан байгууллага | 한식진흥원 = Hansigjinheung-won |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 28.706 H 99 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | 향기로운 한식, 우리술 = Hyang-giloun hansig, ulisul |
Бага гарчгийн мэдээ | 주예사를 위한 우리술 안내서 = Juyesaleul wihan ulisul annaeseo |
Оролцогчдын тухай мэдээ | 발행인 문선희 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | 서울 |
Хэвлэлийн газар | 푸디 |
Хэвлэгдсэн он | 2022 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 288 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | WOK 309 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | 주예사를 위한 우리술 안내서 [향기로운 한식, 우리술 산책]. 술을 올바르게 이해하고, 배울 수 있도록 이끈다. 술 만드는 법, 술의 원료, 술 테이스팅, 운영관리와 서비스, 술과 법률 등으로 구성되어 있다. |
520 ## - Хэл | |
Бичвэрийн хэл | 하국어 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Солонгос хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 한국 요리 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 요리 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 민속주 |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | 허시명 (Heo Si-myeong), 김재호 (Kim Jae-ho), 류인수 (Ryu In-su), 문선희 (Moon Seon-hee), 유병호 (Yoo Byeong-ho), 전진아 (Jeon Jin-ah), 정석태 (Jeong Seok-tae), 최규택 (Choi Gyu-taek), 최한석(Choi Han-seok) |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 01. 술의 이해 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 02. 술의 원료 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 03. 술 만드는 법 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 04. 술 테이스팅 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 05. 술의 현주소 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 06. 운영 관리와 서비스 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 07. 술과 법률 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 08. 소규모 주류 제조와 법 |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |