000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
04228nam a22006617a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20241216164740.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
241010s2024 mp jo||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
28.4 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Ө 830 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Өнөржаргал Галиндэвийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Биологийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
28.4 Ө 830 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Lactobacillus-ийн төрлийн сүүн хүчлийн бактерийн ревматойд артритын үед үзүүлэх нөлөө |
Бага гарчгийн мэдээ |
Магистрын судалгааны бүтээл: |
Удирдагч |
Д-р (Ph.D), проф. Б. Батжаргал |
Шүүмжлэгч |
Д-р (Ph.D) Г. Оюундэлгэр |
Мэргэжлийн индекс |
Е05120101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2024 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
44 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Маг Дип 7562, Цахим Маг Дип 7786 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
байгалийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
микробиологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
сүүн хүчлийн бактери |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны бүтээл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ревматойд артрит |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ревматойд артрит ба гэдэсний микробиом |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Пробиотик бактери ба Ревматойд артрит |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ревматойд артритыг туршилтын амьтанд үүсгэх загварууд |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Микробиологийн арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийн цэвэр өсгөвөр ялгах арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Грамын будалт болон каталаза идэвх тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өвчин үүсгэгч бактерийн эсрэг идэвх тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик идэвхийг тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Антибиотикт мэдрэг чанар тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүү бүрэлдүүлэх идэвх тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийн пробиотик идэвхийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийн ангилал зүйг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Wistar харханд ревматойд артритын загвар үүсгэх арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтны амьдрах орчин, тэжээл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Биеийн жин болон тавхайн өргөнийг хэмжих |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтанд артритын оноо өгөх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амьтнаас цус авах болон эдийн дээж бэлтгэх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтанд рентген шинжилгээ хийх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үрэвслийн маркер тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Гистологийн шинжилгээ хийх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Микробиологийн шинжилгээний үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийн цэвэр өсгөвөр ялган авсан үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өвчин үүсгэгчийн эсрэг идэвхийг тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик идэвхийг тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Антибиотикт мэдрэг чанар тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүү бүрэлдүүлэх идэвх тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Пробиотик идэвхийг тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийн ангилал зүй тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтны биеийн жингийн өөрчлөлт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтны үений өөрчлөлтийг тодорхойлсон үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туршилтын амьтны үрэвслийн маркерийг тодорхойлсон үр дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Магистрын ажил |