Текст томруулах:    
Lactobacillus-ийн төрлийн сүүн хүчлийн бактерийн ревматойд артритын үед үзүүлэх нөлөө (Бичлэгийн дугаар. 141218)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 04228nam a22006617a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20241216164740.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 241010s2024 mp jo||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 28.4
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ө 830
Мэдлэгийн ялгаа 2 - Байгалийн шинжлэл
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Өнөржаргал Галиндэвийн
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Биологийн тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 28.4 Ө 830
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Lactobacillus-ийн төрлийн сүүн хүчлийн бактерийн ревматойд артритын үед үзүүлэх нөлөө
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын судалгааны бүтээл:
Удирдагч Д-р (Ph.D), проф. Б. Батжаргал
Шүүмжлэгч Д-р (Ph.D) Г. Оюундэлгэр
Мэргэжлийн индекс Е05120101
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2024
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 44
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 7562, Цахим Маг Дип 7786
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг байгалийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүүн хүчлийн бактери
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны бүтээл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ревматойд артрит
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ревматойд артрит ба гэдэсний микробиом
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Пробиотик бактери ба Ревматойд артрит
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ревматойд артритыг туршилтын амьтанд үүсгэх загварууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Микробиологийн арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийн цэвэр өсгөвөр ялгах арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Грамын будалт болон каталаза идэвх тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Өвчин үүсгэгч бактерийн эсрэг идэвх тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Протеолитик идэвхийг тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Антибиотикт мэдрэг чанар тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүү бүрэлдүүлэх идэвх тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийн пробиотик идэвхийг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийн ангилал зүйг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Wistar харханд ревматойд артритын загвар үүсгэх арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтны амьдрах орчин, тэжээл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Биеийн жин болон тавхайн өргөнийг хэмжих
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтанд артритын оноо өгөх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Амьтнаас цус авах болон эдийн дээж бэлтгэх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтанд рентген шинжилгээ хийх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үрэвслийн маркер тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Гистологийн шинжилгээ хийх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Микробиологийн шинжилгээний үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийн цэвэр өсгөвөр ялган авсан үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Өвчин үүсгэгчийн эсрэг идэвхийг тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Протеолитик идэвхийг тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Антибиотикт мэдрэг чанар тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүү бүрэлдүүлэх идэвх тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Пробиотик идэвхийг тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийн ангилал зүй тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтны биеийн жингийн өөрчлөлт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтны үений өөрчлөлтийг тодорхойлсон үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Туршилтын амьтны үрэвслийн маркерийг тодорхойлсон үр дүн
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил