Текст томруулах:    
Хөрснөөс ялгасан протеолитик бактерийн шинж чанар ба түүний төрөл зүйлийн хамаарал (Бичлэгийн дугаар. 141206)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02902nam a22005417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20241216153933.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 241010s2024 mp dj||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 28.4
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 542
Мэдлэгийн ялгаа 2 - Байгалийн шинжлэл
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Дорждулам Гансүхийн
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Биологийн тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 28.4 Д 542
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Хөрснөөс ялгасан протеолитик бактерийн шинж чанар ба түүний төрөл зүйлийн хамаарал
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын судалгааны бүтээл:
Удирдагч Д-р (Ph.D) П. Оюунчимэг
Шүүмжлэгч Зөвлөх дэд проф. Д. Түмэнжаргал
Мэргэжлийн индекс E05110101
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2024
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 55
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 7557, Цахим Маг Дип 7781
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг байгалийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг протеолитик бактер
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг протеаза фермент
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны бүтээл
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ферментийн ерөнхий шинж чанар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ферментийн идэвх тодорхойлох аргын зарчим, идэвхийн нэгж
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Протеаза фермент
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Микроорганизм ба ферментийн хэрэглээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Bacillus-ийн төрлийн бактерийн ерөнхий шинж
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Бичил биетэнд гадаад орчны үзүүлэх нөлөө
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнд металл, түүний организм нөлөөлөх хор нөлөө
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Бактерийн хүнд металл тэсвэрлэх молекул механизмууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хөрсний дээжийг шинжилгээнд бэлтгэх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийт бактерийн тоог тодорхойлох арга
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Протеолитик идэвхтэй бактерийн өсгөвөр ялгах арга
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Протеакын идэвх тодорхойлох арга
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Эсийг грамын аргаар будах
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хөдөлгөөн тодорхойлох арга зүй
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Спорт тодорхойлох арга
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нүүрстөрөгчийн эх үүсвэрүүдийг ашиглах чадвар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Температур болон pH идэвх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нимбэг хүчлийн давсыг ашиглах (цитрат)
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Уреазын идэвх тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Амилаза идэвх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Желатины шингэрүүлэх байдлыг тодорхойлох арга
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил