000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02902nam a22005417a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20241216153933.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
241010s2024 mp dj||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
28.4 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Д 542 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Дорждулам Гансүхийн |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Биологийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
28.4 Д 542 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Хөрснөөс ялгасан протеолитик бактерийн шинж чанар ба түүний төрөл зүйлийн хамаарал |
Бага гарчгийн мэдээ |
Магистрын судалгааны бүтээл: |
Удирдагч |
Д-р (Ph.D) П. Оюунчимэг |
Шүүмжлэгч |
Зөвлөх дэд проф. Д. Түмэнжаргал |
Мэргэжлийн индекс |
E05110101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2024 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
55 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Маг Дип 7557, Цахим Маг Дип 7781 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
байгалийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
микробиологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
протеолитик бактер |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
протеаза фермент |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны бүтээл |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ферментийн ерөнхий шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ферментийн идэвх тодорхойлох аргын зарчим, идэвхийн нэгж |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеаза фермент |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Микроорганизм ба ферментийн хэрэглээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Bacillus-ийн төрлийн бактерийн ерөнхий шинж |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бичил биетэнд гадаад орчны үзүүлэх нөлөө |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнд металл, түүний организм нөлөөлөх хор нөлөө |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бактерийн хүнд металл тэсвэрлэх молекул механизмууд |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөрсний дээжийг шинжилгээнд бэлтгэх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийт бактерийн тоог тодорхойлох арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеолитик идэвхтэй бактерийн өсгөвөр ялгах арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Протеакын идэвх тодорхойлох арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эсийг грамын аргаар будах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөдөлгөөн тодорхойлох арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Спорт тодорхойлох арга |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нүүрстөрөгчийн эх үүсвэрүүдийг ашиглах чадвар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Температур болон pH идэвх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нимбэг хүчлийн давсыг ашиглах (цитрат) |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уреазын идэвх тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амилаза идэвх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Желатины шингэрүүлэх байдлыг тодорхойлох арга |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Магистрын ажил |