Түргэн хоолны газраар үйлчлүүлэгчдийн дахин худалдан авах эрмэлзэлд нөлөөлөх хүчин зүйлсийн судалгаа /KFC-ийн жишээн дээр/ (Бичлэгийн дугаар. 140942)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02468nam a2200553 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240627094424.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240617s2024 mp jdo|| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 65.431 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Н 276 |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Намуунхүслэн Ганболд |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. БС |
Тэнхим | Маркетинг худалдааны тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.431 Н 276 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Түргэн хоолны газраар үйлчлүүлэгчдийн дахин худалдан авах эрмэлзэлд нөлөөлөх хүчин зүйлсийн судалгаа /KFC-ийн жишээн дээр/ |
Удирдагч | Дэд проф. Г. Урандэлгэр |
Бага гарчгийн мэдээ | Бакалаврын зэрэг горилсон судалгааны ажил |
Шүүмжлэгч | Багш М. Алтан-Од |
Мэргэжил | Маркетинг |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2024 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 54 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Бак Дип 1760 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | түргэн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | дахин судалдан авалт |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | бакалаврын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Онолын судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Абрахам Масловын таван хэрэгцээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | SOR загвар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Бүтээгдэхүний чанар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Үйлчилгээний чанар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Брэндийн дүр төрх |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Брэндэд итгэх итгэл |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Дахин худалдан авах эрмэлзэл |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны арга, аргачлал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны зорилго |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны загвар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны таамаглал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны арга зүй |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны үр дүн, шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны үр дүнд хийсэн үнэлгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Frequency шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүчин зүйлсийн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Найдвартай байдлын шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хамаарлын буюу корреляцийн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | KMO шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Т-Тест |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Регрессийн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | ANOVA шинжилгээ |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим бакалаврын ажил |