Текст томруулах:    
Сүлжээ рестораны маркетингийн үйл ажиллагаанд хийсэн шинжилгээ (Бичлэгийн дугаар. 140898)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01829nam a22003737a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240625143853.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240625s2010 mp dj||| |||| 00| 0|mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.290-2
Зохиогчийн гурван тэмдэгт У 458
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Уранмандах В
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС-ХҮС
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.290-2 У 458
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Сүлжээ рестораны маркетингийн үйл ажиллагаанд хийсэн шинжилгээ
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын судалгааны ажил
Удирдагч Д-р (Ph.D) М.Должин
Шүүмжлэгч Д-р (Ph.D) М.Билэгсайхан
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2010
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 70
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 7547
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засгийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг байгууллагын удирдлага, төлөвлөлт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг зоогийн газрын маркетинг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үйлчилгээний маркетинг, түүний онцлог
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүлжээ рестораны маркетинг, түүний онцлог
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Монголд үйл ажиллагаа явуулж буй сүлжээ ресторануудын төлөвшил ба хөгжил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Маркетингийн үйл ажиллагаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Гадаад дотоод орчны шинжилгээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зах зээлд, хэрэглэгчийн судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Маркетингийн зорилго, зорилт, стратеги
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Маркетингийн хөтөлбөр
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Маркетингийн хөтөлбөрийн хэрэгжүүлэлт, төсөв, хяналт
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил