Импортын чихрийн чанар, аюулгүй байдлын асуудал (Бичлэгийн дугаар. 140742)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01960nam a22003617a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240624091212.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240621s2009 mp djo|| |||| 00| 0|mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 65.42 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 660 |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Энхболд Д |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС-ХҮС |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.42 Э 660 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Импортын чихрийн чанар, аюулгүй байдлын асуудал |
Бага гарчгийн мэдээ | Магистрын судалгааны ажил |
Удирдагч | Дэд проф. Д.Нарантуяа |
Шүүмжлэгч | Дэд проф. М.Алгаа |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2009 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 68 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 7517 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засгийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | худалдааны эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үндсэн асуудлууд |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний бүтээгдэхүүний чанарын хяналтын тогтолцоо |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихэр, чихрийн зүйлсийн хэрэглээний шинж чанар, аюулгүй байдал |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихэр, чихрийн зүйлсийн хангамж, чанарын хяналт |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихэр, чихрийн зүйлсийн зах зээлийн судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихэр, чихрийн зүйлсийн чанар, эрүүл ахуйн шаардлага үзүүлэлтийг үнэлэх нь |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихэр, чихрийн зүйлийн чанарын хяналтыг боловсронгуй болгох шаардлага, арга зам |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чихрийн чанарыг үнэлэх нь. Худалдаачдад зориулсан зөвлөмж |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |