Сүлжээ хоолны газруудын үйл ажиллагааг харьцуулсан судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 140741)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01814nam a22003497a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240624090756.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240621s2009 mp djo|| |||| 00| 0|mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.431
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ц 978
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Цэцэнбаяр Г
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС-ХҮС
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.431 Ц 978
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Сүлжээ хоолны газруудын үйл ажиллагааг харьцуулсан судалгаа
Бага гарчгийн мэдээ Берлинбургер сүлжээ хоолны газрын жишээн дээр: Магистрын судалгааны ажил
Удирдагч Д-р (Ph.D) Б.Батсайхан
Шүүмжлэгч Д-р (Ph.D) М.Билэгсайхан
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 55
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 7516
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засгийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийгмийн хоол хүнсний эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүлжээ хоолны газар
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүлжээ хоолны газрын тухай ойлголт, хөгжлийн чиг хандлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Олон улсын сүлжээ хоолны газруудын тухай
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг УБ хотын сүлжээ хоолны газруудын өнөөгийн байдал ба тойм судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүлжээ түргэн хоолны маркетингийн судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг "Берлин бургер" түргэн хоолны гзарын сүлжээний судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүлжээний хөгжилд цаашид баримтлах бодлого, зөвлөмж
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил