Аймгийн төвийн хүнсний хангамж, чанарт хийсэн зарим судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 140577)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01854nam a22003497a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240619084851.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240618s2009 mp dj||| |||| 00| 0|mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.422
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 463
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Долгор Л
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС-ХҮС
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.422 Д 463
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Аймгийн төвийн хүнсний хангамж, чанарт хийсэн зарим судалгаа
Бага гарчгийн мэдээ Чойбалсан хотын жишээн дээр: Магистрын судалгааны ажил
Удирдагч Д-р (Ph.D), проф. Ж.Октябрь
Шүүмжлэгч Дэд проф. Ч.Онгоодой
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 66
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 7496
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засгийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг дотоод худалдааны эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүн амын эрэлт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний аюулгүй байдлын тухай ойлголт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний аюулгүй байдлын тогтолцоо, хүнсний хангамж, хүртээмж
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний аюулгүй байдлын талаар төрөөс хэрэгжүүлж буй хөтөлбөр
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Чойбалсан хотын хүн амын хүнсний хангамжийн байдалд хийсэн судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлын судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Чойбалсан хотод үйл ажиллагаа явуулж буй, хоолны газруудад хийсэн судалгаа
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил