Аймгийн төвийн хүнсний хангамж, чанарт хийсэн зарим судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 140577)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01854nam a22003497a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240619084851.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240618s2009 mp dj||| |||| 00| 0|mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 65.422 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Д 463 |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Долгор Л |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС-ХҮС |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.422 Д 463 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Аймгийн төвийн хүнсний хангамж, чанарт хийсэн зарим судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Чойбалсан хотын жишээн дээр: Магистрын судалгааны ажил |
Удирдагч | Д-р (Ph.D), проф. Ж.Октябрь |
Шүүмжлэгч | Дэд проф. Ч.Онгоодой |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2009 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 66 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 7496 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засгийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | дотоод худалдааны эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүн амын эрэлт |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний аюулгүй байдлын тухай ойлголт |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний аюулгүй байдлын тогтолцоо, хүнсний хангамж, хүртээмж |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний аюулгүй байдлын талаар төрөөс хэрэгжүүлж буй хөтөлбөр |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чойбалсан хотын хүн амын хүнсний хангамжийн байдалд хийсэн судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлын судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Чойбалсан хотод үйл ажиллагаа явуулж буй, хоолны газруудад хийсэн судалгаа |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |