Хоолны төвлөрсөн үйлдвэрлэлийн менежментийн зарим асуудал (Бичлэгийн дугаар. 140568)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01387nam a2200301 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240617170434.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240617s2011 mp jdo|| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 65.431
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-535
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Отгонтөгс Б
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС-ХҮС
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.431 О-535
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Хоолны төвлөрсөн үйлдвэрлэлийн менежментийн зарим асуудал
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын зэрэг горилсон ажил
Удирдагч Д-р (Ph.D), проф. Ж. Октябрь
Шүүмжлэгч Магистр Г. Алтан-Өлзий
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2011
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 67
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 7574
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол хүнсний эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хоолны газрын хэв маяг, ангилал, хөгжлийн чиг хандлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг УБТЗ-ын хоолны газрын судалгаа
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг ТЗ-ын хоолны зарим газруудыг махан хагас боловсруулсан бэлдэц, нарийн боовоор хангах гал тогооны төслийн загвар
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил