Текст томруулах:    
Мал, мах бэлтгэл (Бичлэгийн дугаар. 140386)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00655nam a22002417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240604145833.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240530s1978 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.92
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б 620
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Борхүү С
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92 Б 620
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Мал, мах бэлтгэл
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б. Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1978
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 72
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 486-488
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах, махан бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах бэлтгэл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном