Малын цусыг хүнсэнд хэрэглэх нь (Бичлэгийн дугаар. 140383)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01101nam a22003017a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240604150252.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240530s1986 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Бусад |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Г 931 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Гэндэнжамц Ц |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99 Г 931 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Малын цусыг хүнсэнд хэрэглэх нь |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Ш. Цэрэнпунцаг |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | УХГ |
Хэвлэгдсэн он | 1986 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 74 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 1040 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | дайвар бүтээгдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Цус ашиглахын эдийн засгийн ач холбогдол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мах, цусны бүтэц, найрлага |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мах, цусны анхан шатны боловсруулалт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Цусаар хийх хоол, хүнсний зарим төрлүүд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Цусаар хийх эмийн зарим бэлдмэлүүд |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |