Текст томруулах:    
Малын цусыг хүнсэнд хэрэглэх нь (Бичлэгийн дугаар. 140383)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01101nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240604150252.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240530s1986 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Г 931
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Гэндэнжамц Ц
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 Г 931
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Малын цусыг хүнсэнд хэрэглэх нь
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Ш. Цэрэнпунцаг
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1986
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 74
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 1040
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг дайвар бүтээгдэхүүн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Цус ашиглахын эдийн засгийн ач холбогдол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Мах, цусны бүтэц, найрлага
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Мах, цусны анхан шатны боловсруулалт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Цусаар хийх хоол, хүнсний зарим төрлүүд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Цусаар хийх эмийн зарим бэлдмэлүүд
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном