Текст томруулах:    
Ногоогоор хийх амтат хоол (Бичлэгийн дугаар. 139980)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00921nam a22002537a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240423145235.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240423s1987 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-267
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Октябрь Ж
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 О-267
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Ногоогоор хийх амтат хоол
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред.Т.Дашдэлэг, Б.Бямбажав
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1987
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 166
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 19887
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Төмс хүнсний ногоо, байцаа, шар лууван, манжин, сонгино, сармис, улаан лоолиор, өргөст хэмх зэрэг ногоогоор хийсэн хоолнууд
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном