Ногоогоор хийх амтат хоол (Бичлэгийн дугаар. 139980)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00921nam a22002537a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240423145235.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240423s1987 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | О-267 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Октябрь Ж |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99 О-267 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Ногоогоор хийх амтат хоол |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред.Т.Дашдэлэг, Б.Бямбажав |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | УХГ |
Хэвлэгдсэн он | 1987 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 166 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 19887 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | Төмс хүнсний ногоо, байцаа, шар лууван, манжин, сонгино, сармис, улаан лоолиор, өргөст хэмх зэрэг ногоогоор хийсэн хоолнууд |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол хийх ёс |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |