Худалдаа нийтийн хоолны газруудын ариун цэврийн холбогдолтой дүрэм заавруудын эмхэтгэл (Бичлэгийн дугаар. 139961)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00798nam a22002297a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240422175442.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240422s1979 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Баримт бичгийн эмхэтгэл |
ББК ангилал | 51.23 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х 667 |
Мэдлэгийн ялгаа | 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ | |
Эрхлэн гаргасан байгууллага | Худалдаа бэлтгэлийн яам |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 51.23 Х 667 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Худалдаа нийтийн хоолны газруудын ариун цэврийн холбогдолтой дүрэм заавруудын эмхэтгэл |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | Улаан туг сонины СХ-ийн хэвлэх |
Хэвлэгдсэн он | 1979 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 81 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 19914-19915 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эрүүл ахуй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнс тэжээлийн эрүүл ахуй |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |