Монголчуудын уламжлалт хоол, хүнсний жор, зааврууд (Бичлэгийн дугаар. 139941)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01360nam a22003377a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240423143906.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 201013s2005 mp ||||| |||| 00| | mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 99929-8-130-X |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.99(1) |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Э 660 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Энхбат Б |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99(1) Э 660 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Монголчуудын уламжлалт хоол, хүнсний жор, зааврууд |
Бага гарчгийн мэдээ | Монгол хоол ундны гайхамшигт далд увидас |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2005 |
Хэвлэлийн газар | Урлах эрдэм |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 132 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 23595 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол хийх ёс |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Э.Гуамарал, Т.Сумъяа |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "цагаан идээн" товчоон |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "улаан идээн" товчоон |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "ногоон идээн" товчоон |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "шар идээн" товчоон |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "хар идээн" товчоон |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Монголчуудын "хүнс" бэлддэг арга ухааны товчоон |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |