Текст томруулах:    
Монголчуудын уламжлалт хоол, хүнсний жор, зааврууд (Бичлэгийн дугаар. 139941)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01360nam a22003377a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240423143906.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 201013s2005 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 99929-8-130-X
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99(1)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Э 660
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Энхбат Б
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99(1) Э 660
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Монголчуудын уламжлалт хоол, хүнсний жор, зааврууд
Бага гарчгийн мэдээ Монгол хоол ундны гайхамшигт далд увидас
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2005
Хэвлэлийн газар Урлах эрдэм
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 132
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 23595
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Э.Гуамарал, Т.Сумъяа
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "цагаан идээн" товчоон
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "улаан идээн" товчоон
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "ногоон идээн" товчоон
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "шар идээн" товчоон
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "хар идээн" товчоон
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын "хүнс" бэлддэг арга ухааны товчоон
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном