Русская кухня (Бичлэгийн дугаар. 139399)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01364nam a22002537a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240315172118.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240315t20102009ru a|||| |||| 000 | rus d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-5-699-34497-0 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | М 75 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Молоховец Е |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99 М 75 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Русская кухня |
Бага гарчгийн мэдээ | На любой вкус в любые времена: |
Ботийн нэр | Кулинарное искусство |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Москва |
Хэвлэлийн газар | Эксмо |
Хэвлэгдсэн он | 2010 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 511 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ОУХНУС 858 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | Цель этой книги - помочь хозяйкам, даже при небольшом достатке, постоянно готовить вкусный, здоровый и разнообразный обед. Достигнуть этой цели можно благоразумной экономией, т. е. своевременной покупкой и аккуратным использованием провизии, а также приготовлением блюд из сезонных продуктов с максимально щадящим режимом тепловой обработки. |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Орос хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | обычная еда |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | кулинарный этикет |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |