Текст томруулах:    
Русская кухня (Бичлэгийн дугаар. 139399)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01364nam a22002537a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240315172118.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240315t20102009ru a|||| |||| 000 | rus d
020 ## - ISBN
ISBN 978-5-699-34497-0
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М 75
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Молоховец Е
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 М 75
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Русская кухня
Бага гарчгийн мэдээ На любой вкус в любые времена:
Ботийн нэр Кулинарное искусство
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Москва
Хэвлэлийн газар Эксмо
Хэвлэгдсэн он 2010
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 511
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ОУХНУС 858
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Цель этой книги - помочь хозяйкам, даже при небольшом достатке, постоянно готовить вкусный, здоровый и разнообразный обед. Достигнуть этой цели можно благоразумной экономией, т. е. своевременной покупкой и аккуратным использованием провизии, а также приготовлением блюд из сезонных продуктов с максимально щадящим режимом тепловой обработки.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Орос хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг обычная еда
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг кулинарный этикет
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном