Монголын тослог ихтэй зарим сүүн бүтээгдэхүүний физик химийн шинж чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ (Бичлэгийн дугаар. 139230)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02731nam a22005177a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240313104936.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 230623s2024 mp odj|| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 24.5(1)+36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Т 865
Мэдлэгийн ялгаа 2 - Байгалийн шинжлэл
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Tegexibayaer Bao
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ШУС. БУС
Тэнхим Химийн тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 24.5(1)+36.95 Т 865
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Монголын тослог ихтэй зарим сүүн бүтээгдэхүүний физик химийн шинж чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ
Бага гарчгийн мэдээ Магистрын судалгааны ажил:
Удирдагч Д-р., дэд.проф. Б.Мөнхжаргал
-- Д-р., проф. Гүө Лян
Шүүмжлэгч Д-р. М.Баяржаргал
Мэргэжлийн индекс E05310101
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2023
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 51
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Маг Дип 7382, Цахим 7447
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
-- Хятад хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг химийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хими-физик
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү, сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Тослог сүүн бүтээгдэхүүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зөөхий боловсруулах уламжлалт технологи
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар тос боловсруулах уламжлалт технологи
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Өрөм боловсруулах уламжлалт технологи
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Цагаан тос боловсруулах уламжлалт технологи
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Түд боловсруулах уламжлалт технологи
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Тосны агуулгыг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Чийгийн хэмжээ тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүчиллэг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хуурай бодисын хэмжээ тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Колонийн нийт тоог тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сүүн хүчлийн бактерийг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг E.coli савханцрыг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хөгц мөөгөнцрийг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Статистик анализ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Тослог ихтэй исгэсэн сүү гарган авах туршилт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Мэдрэхүй эрхтний анализ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Физик химийн шинж чанар
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зөөхийн физик хими болон микробиологийн анализ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар тосны физик хими болон микробиологийн анализ
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил