000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02731nam a22005177a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20240313104936.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
230623s2024 mp odj|| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
24.5(1)+36.95 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Т 865 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Tegexibayaer Bao |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Химийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
24.5(1)+36.95 Т 865 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Монголын тослог ихтэй зарим сүүн бүтээгдэхүүний физик химийн шинж чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ |
Бага гарчгийн мэдээ |
Магистрын судалгааны ажил: |
Удирдагч |
Д-р., дэд.проф. Б.Мөнхжаргал |
-- |
Д-р., проф. Гүө Лян |
Шүүмжлэгч |
Д-р. М.Баяржаргал |
Мэргэжлийн индекс |
E05310101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2023 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
51 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Маг Дип 7382, Цахим 7447 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
-- |
Хятад хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
химийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хими-физик |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
сүү, сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тослог сүүн бүтээгдэхүүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зөөхий боловсруулах уламжлалт технологи |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар тос боловсруулах уламжлалт технологи |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өрөм боловсруулах уламжлалт технологи |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Цагаан тос боловсруулах уламжлалт технологи |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Түд боловсруулах уламжлалт технологи |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тосны агуулгыг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Чийгийн хэмжээ тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүчиллэг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хуурай бодисын хэмжээ тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Колонийн нийт тоог тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүүн хүчлийн бактерийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
E.coli савханцрыг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөгц мөөгөнцрийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Статистик анализ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тослог ихтэй исгэсэн сүү гарган авах туршилт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Мэдрэхүй эрхтний анализ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Физик химийн шинж чанар |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зөөхийн физик хими болон микробиологийн анализ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар тосны физик хими болон микробиологийн анализ |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Цахим магистрын ажил |