Худалдаа, нийтийн хоолны эдийн засаг, зохион байгуулалтын үндэс (Бичлэгийн дугаар. 139110)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01045nam a22002537a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240311142752.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240305s1985 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 65.43
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 667
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага МУИС-ын Худалдаа-эдийн засгийн факультет
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.43 Х 667
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Худалдаа, нийтийн хоолны эдийн засаг, зохион байгуулалтын үндэс
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б.Бадам
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1985
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 182
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 20191, 20298
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг худалдааны эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны эдийн засаг
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус А.Дамдин, Ц.Дандар, Н.Бүрэн, Э.Гүргэмжав, Ч.Онгоодой, Д.Дагвадорж, З.Цэдэндорж, Д.Бэгзсүрэн, Ц.Цэвээн, Ю.К.Баженов
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном