Текст томруулах:    
Монгол үндэстний хоол (Бичлэгийн дугаар. 139105)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01004nam a22002777a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240516175215.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 201013s1998 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99(1)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-267
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Октябрь Ж
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99(1) О-267
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Монгол үндэстний хоол
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. М. Алагаа
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 1998
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 72
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 4348-4354, 14346-14360, 19005-19008, 22452
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол үндэстний хүнс, хоолны онцлог
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол үндэстний зарим хүнс, хоолны товч тайлбар толь
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол оронд ургадаг, жимс, мөөг, хүнсний зарим ургамал
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном