Текст томруулах:    
Монголчуудын уламжлалт хоол (Бичлэгийн дугаар. 139032)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00969nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240227163114.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 201013s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99929-803-2-X
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.99(1)
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-267
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Октябрь Ж
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99(1) О-267
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Монголчуудын уламжлалт хоол
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. Ч.Онгоодой
246 ## - ЗЭРЭГЦЭЭ ГАРЧИГ
Зэрэгцээ гарчиг The Traditional cooking of the Mongols
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2006
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 164
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 22163-22192
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хийх ёс
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монголчуудын хоол ундны тогтолцоо
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Монгол цагаан идээн хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Улаан идээ буюу махан хоол
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном