Текст томруулах:    
Шувуу, молтогчин, гахайн аж ахуйн бүтээгдэхүүн боловсруулах технологийн үндэс (Бичлэгийн дугаар. 138980)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00753nam a22002417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240228154033.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240226s1990 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 543
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Доржсүрэн С
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36 Д 543
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Шувуу, молтогчин, гахайн аж ахуйн бүтээгдэхүүн боловсруулах технологийн үндэс
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б.Цэвээн
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар УХГ
Хэвлэгдсэн он 1990
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 115
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 21149
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг боловсруулалт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг арга технологи
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном