Текст томруулах:    
Нэг, хоёрдугаар хоол бэлтгэх тухай (Бичлэгийн дугаар. 138973)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00749nam a22002297a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240228161653.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240223s1956 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт А 596
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Ананьев А.А., Иванков Ф.В
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 А 596
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Нэг, хоёрдугаар хоол бэлтгэх тухай
Оролцогчдын тухай мэдээ Орч. Д.Содномдорги
-- Ред. Д.Лодой
-- Хян. Б.Уламбаяр
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Улсын хэвлэлийн газар
Хэвлэгдсэн он 1956
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 125
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 21178
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном