Хоол үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 138764)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01066nam a22003017a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240206175320.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 231005s2007 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Сурах бичиг |
ББК ангилал | 36я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х 462 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36я73 Х 462 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Хоол үйлдвэрлэлийн технологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Г.Лхагваа, Ц.Одбаяр |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2007 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 344 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | БС 23526 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэр |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоолны соёл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сурах бичиг |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Ц.Одбаяр, Н.Оюундарь, Д.Отгонбаяр, Г.Энхтайван, Энхсайхан |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үндэс |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоолны бэлдэц үйлдвэрлэл |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |