Хоол үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 138764)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01066nam a22003017a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240206175320.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231005s2007 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 36я73
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 462
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36я73 Х 462
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хоол үйлдвэрлэлийн технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Г.Лхагваа, Ц.Одбаяр
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2007
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 344
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 23526
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэр
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны соёл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сурах бичиг
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Ц.Одбаяр, Н.Оюундарь, Д.Отгонбаяр, Г.Энхтайван, Энхсайхан
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үндэс
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоолны бэлдэц үйлдвэрлэл
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном