Текст томруулах:    
Амтат хоолны алтан жорууд (Бичлэгийн дугаар. 138670)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00718nam a22002297a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240201144641.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240201s2007 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36.991
Зохиогчийн гурван тэмдэгт А 561
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Ариранг хангүг ертөнц төв
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.991 А 561
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Амтат хоолны алтан жорууд
Бага гарчгийн мэдээ Амьд явсны хэрэг амтат зоог хүртэхэд оршдог
Оролцогчдын тухай мэдээ Эмхт. З.Алтан-Од
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2007
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 128
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 23918
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг тусгай жор
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном