Тогооч ба нарийн боовчин (Бичлэгийн дугаар. 138495)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00802nam a22002417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240116145919.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 240110s2007 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Т 438
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Гүн шим төв
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 Т 438
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Тогооч ба нарийн боовчин
Бага гарчгийн мэдээ Мэргэжлийн гарын авлага: Эмхтгэл
Оролцогчдын тухай мэдээ Боловс. Ш.Эрдэнэхүү, О.Гүнжидмаа
-- Хян. Ш.Эрдэнэхүү
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Мөнхийн үсэг
Хэвлэгдсэн он 2007
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 280
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 25396
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нарийн боов
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном