Текст томруулах:    
Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл (Бичлэгийн дугаар. 137941)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00947nam a22002417a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231206171005.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231205s2009 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.92+65
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-454
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яам
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92+65 О-454
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл
Оролцогчдын тухай мэдээ Эх бэлт. Д.Мөнхзул
-- Хян. Н.Батаа
Ботийн дугаар Дэвт. 17:
Ботийн нэр Мах нядалгааны цех
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Мигма принт
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 24
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 33973-33978
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэр
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах, махан бүтээгдэхүүн
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг боловсруулах үйлдвэр
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном